NIEUWS


Uitbreiding ESTEE service team

Gepost op:

Het ESTEE-team verwelkomt 2 ervaren service techniekers.

Zowel in België als Frankrijk breidt ESTEE zijn service-team uit.

Peter Fortie versterkt het Belgische service team in de oplevering van projecten en de uitvoering van preventief onderhoud.

David Desprez wordt het technisch aanspreekpunt voor de Franse markt, voor zowel installaties, apparatuur als dienst-na-verkoop.

“Onze klant apprecieert de uitbreiding van ons service-offer.” zegt Tim Florizoone, zaakvoerder van ESTEE Coating Solutions, “We willen absoluut dat de klant tevreden blijft tijdens de volledige levenscyclus van hun ESTEE-poederlakinstallatie. Dit vergt uiteraard dat wij investeren in extra service techniekers. We zijn daarom heel blij om Peter en David in ons team te verwelkomen”.

ESTEE bouwt al meer dan 25 jaar integrale poederlakinstallaties op maat. Het ESTEE service-aanbod bestaat uit servicecontracten, revisies, professionele opleidingen, expert advies en een uitgebreide stock aan wisselstukken.