Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

IPS

De WAGNER IPS is een uniek product in de markt, dankzij zijn uiterst hoge productiviteit, consistente hoge kwaliteit, eenvoudige bediening en constant korte kleurwisseltijden.
Enkele unieke eigenschappen van de IPS zijn:

  • De gepatenteerde ‘Smart Feeding’ technologie: de poedertoevoer met behulp van teruggewonnen fluidisatie lucht, een container in overdruk en een elektronisch gestuurde doseerklep met bewakingssensoren resulteert in een hoogperformant poedertoevoer- en doseersysteem. Een exacte poederdosis tot 400 g per pistool is mogelijk.
  • De geautomatiseerde kleurwissel: kleurwissels met één druk op de knop, snel en reproduceerbaar, leiden tot een hogere productiviteit. Dankzij een volledig automatisch reinigingsproces met Airblade-technologie en pulsreiniging, evenals een selecteerbare reinigingsintensiteit, kan de hoogste kwaliteit worden bereikt.
  • Optimale lakresultaten: De IPS MASTER-module integreert poederbereiding, voeding en dosering in een gesloten systeem dat bijdraagt aan een zuivere werkomgeving. Dankzij state-of-the-art poederbereiding met ultrasoon zeven (voor vers en teruggewonnen poeder) en een vibrerende en gefluïdiseerde poedercontainer worden onevenaarbare lakresultaten verkregen.

 

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest