OVER ESTEE


Poederlakinstallaties van A tot Z

Bij ESTEE bouwen we al meer dan 25 jaar integrale poederlakinstallaties, van A tot Z. Elke installatie wordt volledig aangepast aan uw product. Daarom beginnen we elke samenwerking met een uitgebreid gesprek en bezoek aan uw faciliteiten. Onze technische experts denken reeds met u mee nog voor de feitelijke ontwikkeling en montage van de lijn. Zo bent u zeker van een perfect eindproduct en een optimale efficiëntie.

417
Projecten uitgevoerd
140
Jaar poederlakervaring binnenshuis
18
Jaar exclusieve Wagner verdeler
Exclusieve verdeler van Wagner

Exclusieve Wagner verdeler in de Belux

De meest toonaangevende producent van poederlakapparatuur

website

ONZE AANPAK

Verkenningsgesprek:

Bij de selectie van een poederlakinstallatie moeten verschillende keuzes gemaakt worden. Onze technische experts helpen u van bij de start om de juiste beslissingen te nemen.

Ontwerpstudie:

De lay-out van uw poederlaklijn bepaalt in grote mate het gebruiksgemak, de efficiëntie en de kwaliteit van het eindproduct. Daarom leggen we vroeg in het proces enkele lay-outs voor, met advies van onze experts.

Offerte:

Onze offertes zijn gedetailleerd en technisch onderbouwd. Wij wensen alles in deze fase uit te klaren, om latere discussies en onverwachte kosten te vermijden.

Oplevering:

Coördinatie en goede communicatie zijn cruciaal voor een goede oplevering van een poederlaklijn. Wij nemen heel wat van uw zorgen weg als enig contactpunt tijdens de installatie.

Opleiding:

Een installatie komt pas tot zijn recht als uw operatoren alle voordelen ervan benutten. Wij voorzien theoretische en praktische trainingen zodat u zo snel mogelijk uw gewenste rendement en kwaliteitsniveau haalt.

Dienst na verkoop:

Wij willen met u samenwerken op lange termijn. Met ons preventief onderhoudsplan, onze ruime stock en onze opleidingen zorgen we ervoor dat uw installatie ook na ettelijke jaren performant blijft.


MAKE AN APPOINTMENT

Would you like more information during a personal meeting? Feel free to contact us via the form below. One of our specialists will then contact you by telephone or by e-mail as soon as possible to make an appointment.