SERVICES


Voor ondersteuning tijdens de volledige levenscyclus van uw poederlakinstallatie

Ons begeleidingstraject stopt niet wanneer we de poederlakinstallatie bij u hebben opgeleverd, integendeel. Bij ESTEE willen we dat u tevreden blijft tijdens de volledige levenscyclus van uw ESTEE-poederlakinstallatie.

Daarom investeren we sterk in onze dienst na verkoop en kunt u steeds bij ons terecht voor professionele opleidingen, expert advies, servicecontracten en een uitgebreide stock aan wisselstukken.

01
Professionele opleidingen
Een installatie komt pas tot zijn recht als uw operatoren alle voordelen ervan benutten. Wij voorzien theoretische en praktische trainingen zodat u zo snel mogelijk uw gewenste rendement en kwaliteitsniveau haalt.
02
Onderhouds
contracten
Ook onze 3 onderhoudscontracten zijn aangepast aan uw noden en wensen. ESTEE SAFETY is ons minimum onderhoudspakket om veiligheid te garanderen. ESTEE MAINTENANCE is ons onderhoudspakket voor een duurzaam onderhoud van de installatie. ESTEE PREMIUM PERFORMANCE is het onderhoudspakket voor minimale stilstand en maximale performantie.
03
Wisselstukken
ESTEE beschikt over een uitgebreide stock aan wisselstukken, waardoor we u in het merendeel van de gevallen op dezelfde werkdag uw gewenste wisselstuk kunnen toesturen.
04
Data-analyse
Indien gewenst kunnen we uw installatie vanop afstand opvolgen om u de nodige ondersteuning te verschaffen.
05
Reparaties
Wij kunnen oude apparatuur in onze workshop reviseren. Zo kunt u in vele gevallen de levensduur van uw installatie verlengen, zelfs wanneer de apparatuur zelf niet meer op de markt beschikbaar is.
06
Advies van experts
U kunt bij ons terecht voor allerhande vragen omtrent poederlakinstallaties. We helpen u graag met ons advies en trachten u steeds een oplossing op maat aan te bieden.


AFSPRAAK MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

Pin It on Pinterest

Share This