Meer dan 25 jaar ervaring

Expert advies

Uitgebreide dienst na verkoop

NIEUWS

Uitbreiding ESTEE service team

Gepost op: 01/05/2019

 

Het ESTEE-team verwelkomt 2 ervaren service techniekers.

Zowel in België als Frankrijk breidt ESTEE zijn service-team uit.

Peter Fortie versterkt het Belgische service team in de oplevering van projecten en de uitvoering van preventief onderhoud.

David Desprez wordt het technisch aanspreekpunt voor de Franse markt, voor zowel installaties, apparatuur als dienst-na-verkoop.

“Onze klant apprecieert de uitbreiding van ons service-offer.” zegt Tim Florizoone, zaakvoerder van ESTEE Coating Solutions, “We willen absoluut dat de klant tevreden blijft tijdens de volledige levenscyclus van hun ESTEE-poederlakinstallatie. Dit vergt uiteraard dat wij investeren in extra service techniekers. We zijn daarom heel blij om Peter en David in ons team te verwelkomen”.

ESTEE bouwt al meer dan 25 jaar integrale poederlakinstallaties op maat. Het ESTEE service-aanbod bestaat uit servicecontracten, revisies, professionele opleidingen, expert advies en een uitgebreide stock aan wisselstukken.

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest

    Share This