OPLEIDINGEN


Een installatie komt pas tot zijn recht als uw operatoren alle voordelen ervan benutten. Wij voorzien theoretische en praktische trainingen zodat u zo snel mogelijk uw gewenste rendement en kwaliteitsniveau haalt.
...

Instellingen poederlakpistool & lakparameters

Om goede lakresultaten te bekomen is een goede kennis van lakparameters vereist. ESTEE biedt hiervoor een training met zowel een theoretisch als praktisch luik.

Meer info

Preventief onderhoud van poederlakapparatuur

Om een goede kwaliteit te waarborgen dient de poederlakapparatuur nauwgezet onderhouden te worden. ESTEE's technical support team heeft jarenlange ervaring op dit vlak.

Meer info

Veilig poederlakken

Veiligheid komt eerst! Dit geldt des te meer voor een poederlakomgeving, die per definitie steeds explosie-gevaarlijk is. Deze opleiding bevat heel wat praktische DOs en DON'Ts.

Meer info

Poederlakken op MDF

Poederlakken op MDF en hout is de laatste jaren sterk in opmars. Wagner heeft zich ontwikkeld als marktleider in MDF-installaties - ervaringen die we graag met u delen.

Meer info

Wagner apparatuur: Profitech M

De Profitech M is WAGNERs premium besturingssysteem dat focust op excellente lakresultaten en maximale productiviteit. In deze training zorgen we dat u de voordelen van dit product ten volle benut en het uitstekend onderhoudt.

Meer info

Wagner apparatuur: SpraypackE

WAGNERs SpraypackE vormt de ideale opstap tot geautomatiseerd lakken dankzij het modulaire ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid. In deze training zorgen we dat u de voordelen van dit product ten volle benut en het uitstekend onderhoudt.

Meer info

Wagner apparatuur: PXS poedercenter

The PXS combineert een efficiƫnte poederhuishouding met een hoog niveau van automatisatie. In deze training zorgen we dat u de voordelen van dit product ten volle benut en het uitstekend onderhoudt.

Meer info

Wagner apparatuur: PXM/PXE poedercenter

De PXM & PXE poedercenters verzekeren een goede conditionering van het poeder, maar sturen ook bewegende apparaten, pistolen, cabine & filter vanuit een centraal bedieningsscherm aan. In deze training zorgen we dat u de voordelen van deze producten ten volle benut en ze uitstekend onderhoudt.

Meer info

Wagner apparatuur: Integrated Powder System IPS

Het IPS Coatingcenter van WAGNER is een hoogst-innovatief systeem dat poederbereiding, voeding, dosering en kleurverandering onderbrengt in een gesloten en volledig geautomatiseerd systeem. In deze training zorgen we dat u de voordelen van dit product ten volle benut en het uitstekend onderhoudt.

Meer info

ESTEE ovens: preventief onderhoud en ovencurves

Het gelakte eindresultaat wordt verkregen door de met poeder beklede producten te laten polymeriseren in een moffeloven. Een goede kennis, afstelling en onderhoud van deze ovens zijn daarom uiterst belangrijk.

Meer info

MAKE AN APPOINTMENT

Would you like more information during a personal meeting? Feel free to contact us via the form below. One of our specialists will then contact you by telephone or by e-mail as soon as possible to make an appointment.