Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

  Home » Services » Estee Diagnosis Report (EDR)

ESTEE DIAGNOSIS REPORT (EDR)

Voor een juiste en objectieve evaluatie van uw poederlakinstallatie

Onverwachte stilstanden van uw poederlakinstallatie vermijden?

 

Met het ESTEE Diagnosis Report (EDR) ziet u in een oogopslag de werkelijke staat van uw poederlakinstallatie, incl. objectieve aanbevelingen om mogelijke stilstanden te vermijden, veilige werking te garanderen, efficiëntie te verbeteren enz.

  Wat is het ESTEE Diagnosis Report?

  Onze ingenieurs stelden een lijst op van 32 objectieve controlepunten die de werkelijke staat van uw poederlakinstallatie in kaart brengen.
  Eén van onze technische experts controleert uw poederlakinstallatie op basis van deze controlepunten. De onafhankelijke bevindingen worden vervolgens gegoten in een duidelijk en overzichtelijk rapport, incl. objectieve aanbevelingen.

   

  Voordelen van het rapport

  Het diagnose-rapport helpt u

  • Onverwachte stilstanden te vermijden
  • Een veilige werking te verzekeren
  • Efficiëntieverbeteringen in kaart brengen
  • Onderhoudswerkzaamheden en investeringsplannen te begeleiden
  • Opleidingsnoden te definiëren

  De objectiviteit van de bevindingen staat centraal

  “De objectiviteit is heel belangrijk.” benadrukt Tim Florizoone, zaakvoerder van ESTEE Coating Solutions, “We vinden het erg belangrijk om onze bestaande en potentiële klanten gedurende de ganse levensduur van hun poederlakinstallatie te begeleiden in hun streven naar veiligheid, maximale bedrijfszekerheid en laagste gebruikskosten. Het diagnose-rapport is daarbij een krachtig hulpmiddel”.

   

  Ook benieuwd naar de werkelijke staat van uw poederlakinstallatie? Neem gerust contact op met onze Customer Service via info@estee-cs.com of bel +32 9 388 54 10.

  REFERENTIES

  INTERESSE?

  Ook benieuwd naar de werkelijke staat van uw poederlakinstallatie? Neem gerust contact op met via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

   Pin It on Pinterest