Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

  Home » Nieuws » Nieuwe poederlakinstallatie voor Renson

NIEUWE POEDERLAKINSTALLATIE VOOR RENSON

3D-tekeningen

Renson is een dynamisch familiebedrijf dat ventilatie-oplossingen, zonwering en terrasoverkappingen ontwikkelt en produceert.
In het kader van hun ambitieuze groeiplannen tekenden ze voor een state-of-the-art poederlakinstallatie van ESTEE Coating Solutions.

De poederlaklijn wordt opgetrokken in de nagelnieuwe productiehal aan de E17 en zal onder meer bestaan uit een voorbehandelingstunnel van maar liefst 170m (!) lang. Bovendien is gekozen voor twee stuks van het meest geavanceerde coating center op de markt: de Wagner IPS. Dit gepatenteerde systeem garandeert een uiterst hoge productiviteit, een consistent hoge kwaliteit en volledig geautomatiseerde kleurwissels.

We vroegen onze ingenieurs om enkele 3D-tekeningen te maken. Je kan alvast niet naast de enorme omvang van dit project kijken!

Binnenkort beginnen we aan de eerste fase, de installatie van de voorbehandelingstunnel.

 

Blijf je graag op de hoogte van de voortgang?

VOLG ESTEE OP LINKEDIN

Meer weten? Neem gerust contact op met onze Customer Service via info@estee-cs.com of bel +32 9 388 54 10.

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest

    Share This