Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

  Home » Nieuws » Nieuwe poederlaklijn bij Maes Coating Service

Nieuwe lijn bij Maes Coating Service

incl. de nieuwe ESTEE manuele cabine

Recent leverden we bij Maes Coating Service in Turnhout een nieuwe manuele poederlakinstallatie op. Niets nieuws zou u denken? Ware het niet dat we er onze nieuwe, manuele cabine met horizontale afzuiging hebben geïntroduceerd. Deze innoveert op heel wat punten.

REDUCTIE ENERGIEVERBRUIK DANKZIJ OPTIMALISATIE AFZUIGBEELD

Met 3D simulaties optimaliseerden onze ingenieurs het afzuigbeeld over de filterpatronen. Dit zorgt voor een meer uniforme poederverdeling over de filters wat op zijn beurt het benodigd afzuigdebiet en bijgevolg ook het energieverbruik van de ventilator sterk reduceert.
Bij ESTEE Coating Solutions gebruiken we steeds Donaldson Ultraweb filterpatronen, aangezien deze naar filterperformantie, drukval en levensduur de beste resultaten geven in de markt.

 

BETERE WERKING EN LEVENSDUUR FILTERPATRONEN

Ook werd de reinigingsfunctie van de filterpatronen geoptimaliseerd, wat de optimale werking en levensduur van de filterpatronen ten goede komt.

 

SERVICE-FRIENDLY

Er is speciale aandacht besteed aan de service-vriendelijkheid van de installatie: filterpatronen en afblaasventielen zijn makkelijk toegankelijk, via speciaal voorziene service-luiken.

 

LICHTSTERKTE CABINE

De verlichting in de cabine is uitgevoerd met LED tegels, geïntegreerd in het dak van de cabine. Hiermee halen we ruimschoots de 750 lux lichtsterkte, zoals voorgeschreven in de Europese EN16985:2019 standaard. Het comfort voor de poederlakker wordt hierdoor significant verhoogd.

 

ATTEST LUCHTSTROOM BIJ AFLEVERING

Bij oplevering van de installatie wordt de luchtstroom over de cabine nagemeten door ons team van service-techniekers. U ontvangt hierbij een attest.

 

VOLG ESTEE OP LINKEDIN

Meer weten? Neem gerust contact op met onze Customer Service via info@estee-cs.com of bel +32 9 388 54 10.

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest

    Share This