Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

COATIFY

Informatie- en managementplatform platform

Poedercoat installatie poederlakinstallaties estee

Toegang vanaf elke locatie en op elk gewenst moment

Industriële bedrijven staan ​​voor de uitdaging om de productiviteit, kwaliteit en kosten te verbeteren. Dit vereist productiegegevens en continue monitoring, indien mogelijk vanaf elke locatie en op elk gewenst moment.

Dit wordt nu geleverd aan de nieuwe IoT-oplossing van WAGNER. Het internetplatform biedt duidelijke gevisualiseerde kerngegevens, real-time productiviteitscontrole, informatie over de uitwisseling van reservedelen en instructies met een lijst met reserveonderdelen. De gegevens worden via de controllers en sensoren in de WAGNER-producten op de gesteld. Ze worden via een beveiligde VPN-verbinding naar het IoT-platform verzonden en grafisch voorbereid om daar te worden weergegeven.

Perfect procesoverzicht

De startpagina van het WAGNER IoT-platform biedt de gebruikers een overzicht van zijn poederlaklijnen en van de primaire productiviteitsindicatoren. Het is het startpunt voor gedetailleerde, visueel helderee rapportage. Gegevens zoals poederlaktijd, aantal gelakte onderdelen van kleurwisseltijden zijn elke minuut bijgewerkt, controle live monitoring mogelijk is. De losse waarden van de afgelopen 365 dagen worden gebruikt als referentiewaarden. De evaluatie kan in grafisch vorm over vrij te kiezen tijdsperioden, inclusief per shift. Iedereen die het productieproces uitvoert is betrokken, profiteert van de hoge mate van transparantie en eenvoudige bediening, van de operatoren tot productiemanagers, kwaliteitsmanagers en topmanagers.

Productiviteitsverbetering

Eén principe van Lean Management is: alleen wat kan worden gemeten, kan verbeterd worden. Met het IoT-platform worden optimaliseringsmogelijkheden snel duidelijk en kan het succes van de genomen worden. Het platform geeft ook weer en opmerkingen weer.

De WAGNER-experts hebben toegang tot de bedieningen via een externe functie en voeren zo nodig op afstand onderhoud uit. “Voor onze pilotklanten verwachten we dat onze oplossing de productiviteit tot vijf procent zal verhogen”, meldt Mario Oesterle. “Deze bestaan ​​uit minder downtime, betere procesbeheersing met notificatiefunctie, korte reactietijden voor minder uitval en prestellende servicemaatregelen zoals de tijdige vervanging van slijtageonderdelen.”

Implementatie

Over het algemeen kunnen alle WAGNER-lijnen worden aangesloten op het IoT-platform, met een up-to-date programmaeerbare controller en bijbehorende sensoren. “We raden onze oplossingen aan voor nieuwe installaties voor vijf jaar, alle andere systemen kunnen worden opgewaardeerd en worden aangepast als onderdeel van een retrofit”, zegt Mario Oesterle. Vijf pilotklanten hadden het platform bereikt. De feedback was altijd positief. “Wat interessant interessant is, is dat we vanaf elk apparaat met een nieuwe toegang hebben tot het platform, ongeacht de locatie.”

Perfect Procesoverzicht

Bekijk de prestatiegegevens van alle coatingsystemen in uw bedrijf in één oogopslag – op een duidelijke gebruikersinterface met beschrijver diagrammen en grafieken.

Veilige toegang vanaf elke locatie

De bedieningselementen en sensoren in de WAGNER-producten verzenden gegevens naar het platform via een beveiligde VPN-verbinding. De gerijpende gevicualiseerde sleutelfiguren kunnen op elk moment en overal op uw smartphone, tablet-pc worden weergegeven.

Productiviteitssstijging tot 5%

Strakke procesbeheersing, korte responstijden voor minder uitval en proactieve servicemaatregelen kunnen de beschikbaarheid en productiviteit van uw systeem verhogen.

Betrouwbare meldingsfunctie

In het geval van kritieke gebeurtenissen, zoals storingen in het systeem, in afwachting van onderhoud van als instelbare grenswaarden worden onderschreden of overschreden, ontvangt u een unieke automatische e-mailmelding naast een informatie via het platform.

Individuele informatie voor elk verantwoordelijkheidsdomein

Productie Manager

Service Manager

Kwaliteitsmanager

Proces Manager

operator

COATIFY.Performance Dashboard

Gedetailleerde, duidelijk gestructureerde en aantrekkelijk gepresenteerde rapporten voor elk geïntegreerd systeem. Huidige karakteristieke waarden zoals bekledingstijd, aantal gecoate delen of transportbandsectie kunnen worden weergegeven en vergeleken met historische parameters.

De functies in één oogopslag

COATIFY.Service

COATIFY.Productivity

COATIFY.Quality Control

COATIFY.Manager

Persbericht
Productgegevensblad

Wagner Landing Page

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest