Lakwerk van topkwaliteit

Uiterst efficiënte installaties

Duurzame relaties

  Home » Realisaties » Wagner IPS bij Renson

Wagner IPS bij Renson

Met uiterst hoge productiviteit, consistente hoge kwaliteit, eenvoudige bediening en constant korte kleurwisseltijden

ESTEE Coating Solutions heeft de twee hoogst-innovatieve IPS systemen van Wagner in werking gesteld op de nieuwe site van Renson in de Prijkels, Deinze.

Het IPS Coatingcenter van WAGNER is een hoogst-innovatief systeem dat poederbereiding, voeding, dosering en kleurverandering onderbrengt in een gesloten en volledig geautomatiseerd systeem. Dankzij een uniek poedertoevoersysteem worden consistent hoge coatingresultaten bereikt over een veel langere periode dan conventionele poedercentra op de markt.
Het resultaat is een baanbrekend product dat een nieuwe standaard zet voor productiviteit, kwaliteit en gebruikscomfort.

Renson heeft voor het IPS systeem gekozen omdat het toelaat om profielen automatisch te lakken zonder manuele touch-up. Bovendien laat het automatisch kleurwisselsysteem toe dat kleurwissels steeds op dezelfde consistente manier kunnen gebeuren. Dankzij deze automatisatie van lakken en kleurwissel worden menselijke fouten tot een minimum beperkt, en zijn de bedrijfszekerheid en eindkwaliteit verzekerd.

ESTEE heeft een zelfde innovatief systeem reeds opgestart bij Multilaque in Le Mans, Frankrijk in April 2019 met dezelfde uitstekende resultaten tot gevolg.

Naast de enorme voorbehandelingstunnel en indrukwekkende ovens is deze Wagner IPS de volgende stap in de nieuwe poederlakinstallatie voor Renson.

VOLG ESTEE OP LINKEDIN

Meer weten? Neem gerust contact op met onze Customer Service via info@estee-cs.com of bel +32 9 388 54 10.

REFERENTIES

AFSPRAAK
MAKEN

Had u graag meer informatie gekregen tijdens een persoonlijk gesprek? Contacteer ons gerust via onderstaand formulier. Eén van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op om een afspraak vast te leggen.

    Pin It on Pinterest

    Share This